אפרת ליכטנשטט
כותבת את מדור האוכל במקור ראשון. צלמת אוכל ובעלת הבלוג ״אז מה את עושה כל היום?״ אוהבת לאכול, לבשל ולצלם - לא בהכרח בסדר הזה
כותבת את מדור האוכל במקור ראשון. צלמת אוכל ובעלת הבלוג ״אז מה את עושה כל היום?״ אוהבת לאכול, לבשל ולצלם - לא בהכרח בסדר הזה
מלווה מושלם לבשר, לעוף או לדגים, שאפשר להכין גם בשטח על גבי קרש חיתוך גדול
עם הרבה רגש, טעמים וזיכרונות מהילדות, מבשלים לכם סעודה מפסקת
עם הרבה רגש, טעמים וזיכרונות מהילדות, מבשלים לכם סעודה מפסקת
המאכל האיטלקי הפשוט והמושלם הזה דורש אמנם קצת התעסקות, אך התוצאה שווה כל רגע