עז תלם
טבח, בעל הבלוג "The Kitchen Coach", שעם הזמן הפך לבית ספר לבישול
טבח, בעל הבלוג "The Kitchen Coach", שעם הזמן הפך לבית ספר לבישול
עז תלם מציע תפנית במנה המסורתית: כרובית שלמה קצוצה מחליפה בצל מטוגן
עז תלם מציג מתכון שהוא הפתרון המושלם לקישואים שכמעט תמיד נשכחים
יש משהו בירק הצנוע הזה שמצליח לעשות טוב כמעט לכולם. הנה מתכון שיעזרו לכם להוציא את המקסימום מהכרוב
יש משהו בירק הצנוע הזה שמצליח לעשות טוב כמעט לכולם. הנה מתכון שיעזרו לכם להוציא את המקסימום מהכרוב
יש משהו בירק הצנוע הזה שמצליח לעשות טוב כמעט לכולם. הנה מתכון שיעזרו לכם להוציא את המקסימום מהכרוב
מרשים וקל להכנה – מערבבים הכול בסיר ונותנים לתנור לסיים את העבודה
מתכון למרק עגבניות ואורז בסמטי. הקלייה של האורז הבסמטי מוסיפה ניחוח אגוזי וטעם עמוק למרק
מתכון לאורז מלא מוקפץ כמו של המסעדות. טעמים נוסטלגיים שהמבוגרים וגם הילדים אוהבים