מרכיבים
12־13 מיני טורטיות
למילוי:
1 חבילת גבינת חמד (250 גרם) (אפשר להחליף בבולגרית או פטה)
הכי מעניין
1 גביע קוטג' (או גבינה לבנה או גבינת שמנת)
1 כוס מוצרלה מגוררת (או כל גבינה צהובה מגוררת)
1 ביצה
3 שיני שום כתושות
½ כפית אורגנו יבש
ביצה טרופה להברשה
שומשום לקישוט
להגשה:
2 עגבניות בשלות
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
2. מערבבים היטב את כל חומרי המילוי.
3. מברישים את פני הטורטייה בביצה.
4. מניחים 2 כפות מילוי בחלק התחתון של הטורטייה ומגלגלים.
5. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. מברישים בעוד ביצה מלמעלה ומפזרים שומשום.
7. אופים 20־30 דקות עד שמשחים.
8. מרסקים עגבניות טריות על פומפייה.
מגישים עם רסק עגבניות.
עוד כתבות בנושא



