הטריק הגאוני לארוחת ערב: חביתה בטורטייה שמכינים ב-5 דקות

פשטידה מהירה וטעימה עם טורטיות, חביתה וגבינות מינימום עבודה, מקסימום מחמאות

חביתה בטורטייה. | אפרת ליכטנשטט

חביתה בטורטייה. | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

המילוי הבסיסי ביותר הוא חביתה, ולא תאמינו כמה היא טעימה בתוך טורטייה. אם תוסיפו לחביתה כמה דברים תקבלו מיני–פשטידה מהירה, פינוק מהיר לארוחת ערב משפחתית.

מרכיבים

תבנית קטנה בגודל 20/30 מ"מ

למילוי בסיסי:

הכי מעניין

4 טורטיות רגילות (כך שיכסו את התבנית עם קצת שוליים)

4 ביצים

2 כפות גדושות קוטג'

מלח ופלפל

½ כוס מוצרלה מגוררת/עמק/גאודה

1 פלפל אדום פרוס לפרוסות

חופן בצל ירוק

אפשר גם עגבניות, פטרוזיליה, בזיליקום ועוד כיד הדמיון.

אופן ההכנה

1. משמנים קלות את התבנית ומניחים את הטורטיות בתבנית בחפיפה קטנה.

2. בקערה קטנה מערבבים ביצים, קוטג' מלח־פלפל ומוזגים את התערובת על הטורטיות.

3. מוסיפים פלפל ובצל ולבסוף מוצרלה או גבינה צהובה.

4. מחממים תנור ל־180 מעלות טורבו ואופים במשך 20־30 דקות או עד שהביצים מתייצבות. (בנינג'ה: תוכנית טיגון באוויר חם, 180 מעלות, מכניסים ל־11־9 דקות)

5. אם הטורטייה מתחילה להשחים והביצים עוד לא יציבות, מכסים ברדיד אלומיניום.

אוכלים מיד.

עוד כתבות בנושא