מרכיבים
10 מנות
לתבנית בגודל 25/30 ס״מ
500 גרם פסטה קצרה
הכי מעניין
לרוטב:
100 גרם רסק עגבניות
1 פחית (400 מ״ל) עגבניות משומרות מאיטליה
1 מכל (250 מ״ל) שמנת 15%
1 מכל (250 גרם) קוטג׳
100 גרם פרמזן מגוררת
100 גרם גבינת קצ׳וטה/קשקבל מגוררת (או גבינה צהובה אחרת לבחירתכם)
½ כפית פלפל שחור
½1 כפיות אורגנו יבש
1 כפית פפריקה
1 כפית אבקת שום
150 גרם מוצרלה טרייה חתוכה לחתיכות
להגשה: עלי בזיליקום טריים
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
2. מכינים את הפסטה: מבשלים אותה שתי דקות פחות מהוראות היצרן ומסננים.
3. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הרוטב מלבד המוצרלה.
4. מוסיפים לקערה את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
5. מעבירים את הפסטה לתבנית משומנת.
6. מוסיפים את המוצרלה ודוחפים אותה מעט אל תוך הפסטה.
7. אופים במשך 30־40 דקות עד שהמוצרלה מזהיבה מעט.
מקשטים בעלי בזיליקום (זה לא רק ליופי, זה באמת ממש טעים) ומגישים חם.
עוד כתבות בנושא


