שילוב הטעמים המעניין בסלט הזה הוא כל קסמו, ולמרבה ההפתעה, גם אנשים שהצהירו על כך שהם "בשום אופן לא אוהבים שומר או סלרי" (השמות שמורים במערכת) אהבו את הסלט וביקשו עוד. משהו במרכיבים עזי הטעם האלו מתאזן לסלט קופצני ומרתק. חשוב להשקיע ולקצץ את כל המרכיבים דק-דק, כך הם מתאחדים בפה לטעם נהדר.
חומרים:
1 שומר
2 ענפי סלרי
1 תפוח
10 עלי נענע (או בזיליקום)
שליש כוס אגוזי מלך
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל
הכנה:
הכי מעניין
- קוצצים דק-דק את השומר, הסלרי והתפוח.
- קוצצים דק-דק גם את עלי הנענע.
- קולים את אגוזי המלך כמה דקות על מחבת חמה ללא שמן, עד שהם משחימים מעט ומפיצים ניחוח אגוזי. זהירות - לא לשרוף.
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל.
עוד סלטים ששווה לשמור



