רכיבים
4 מנות
עלים משני לבבות חסה רומית,
שטופים ומיובשים היטב
לרוטב קיסרית
1/2 כוס שמן זית
3 כפות יוגורט טבעי
70 גרם גבינת פרמזן חתוכה גס
1 שן שום קלופה
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
1 כף חומץ תפוחים או חומץ בן יין לבן
1/2 כפית מלח
לקרוטוני טופו
1/2 כוס שמן זית לטיגון
200 גרם טופו קשה חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
1/2 כוס קמח טפיוקה או קורנפלור
להגשה:
20 גרם גילופי פרמזן
הכי מעניין
אופן ההכנה
1. מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את כל חומרי הרוטב ומעבירים לצנצנת. הרוטב יישמר במקרר עד 3 ימים.
2. מכינים קרוטוני טופו: מחממים ½ כוס שמן במחבת על להבה בינונית־גבוהה. טובלים קוביות טופו בקמח טפיוקה ומנערים מעט כדי שלא יישארו גושים. מטגנים 3 דקות עד השחמה קלה. הופכים ומטגנים 3 דקות גם בצד השני (אין צורך לטגן מכל הצדדים – שני צדדים יספיקו). מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
3. הגשה: מסדרים עלי חסה בקערה, יוצקים כ־½ כוס מהרוטב ומערבבים. מפזרים קרוטוני טופו וגילופי פרמזן ומגישים.
עוד סלטים ממש טובים:



