מרכיבים
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ
5 קלחי תירס טריים
הכי מעניין
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת קארי
3 כוסות מים רותחים
חצי כוס (120 מ"ל) קרם קוקוס
להגשה
בצל ירוק
אופן ההכנה
1. מטגנים בצל על אש קטנה עד שהוא רך ושחום, כ־20 דקות.
2. מפרידים את הגרגרים של התירס מהקלחים בעזרת סכין גדולה.
3. מוסיפים לבצל מלח, פלפל, קארי ואת התירס ומערבבים.
4. מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה.
5. מבשלים כשעה.
6. מוסיפים קרם קוקוס וטוחנים למרק קרמי בעזרת בלנדר מוט.
7. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
מגישים חם עם בצל ירוק קצוץ.
עוד הצעות למתכונים שווים


