חומרים:
500 גרם פסטה קצרה
1 ראש ברוקולי קטן (חי)
הכי מעניין
2 ביצים
1 מכל קוטג' (250 גרם)
1 מכל גבינה לבנה (250 גרם)
200 גרם גבינה צהובה מגוררת, עמק או אמנטל
100 גרם פרמזן מגורד
1 מכל שמנת חמוצה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
2 שיני שום כתושות
1 חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים (כ-2 כפות)
2 כפות פירורי לחם (לא חובה)
כמה עלי בזיליקום נוספים לקישוט
הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית גדולה.
2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן בסיר גדול מאוד, מסננים ומחזירים לסיר.
3. מפרידים את פרחי הברוקולי לפרחים קטנים (את הגזעים אפשר לבשל ולנשנש כשרעבים, כאן נשתמש רק בפרחים).
4. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים מלבד הפסטה.
5. מוסיפים את התערובת לפסטה ומערבבים היטב.
6. מעבירים לתבנית ואופים 30-35 דקות, עד שהפסטה מזהיבה ומשחימה מעט בקצוות.
7. חותכים לקוביות ומקשטים בתלתלי בזיליקום טרי.
אולי תרצו גם להכין:






