לביבות תפוחי אדמה וסלק אפויות

מתכון ללביבות תפוחי אדמה וסלק אפויות

לביבות תפוחי אדמה וסלק אפויות. | אפרת ליכטנשטט

לביבות תפוחי אדמה וסלק אפויות. | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים (30־25 לביבות קטנות)
½ ק"ג סלק מגורר גס
½ ק"ג תפוחי אדמה מגוררים גס (כ־2 תפוחי אדמה בינוניים)
½ צרור פטרוזיליה קצוצה (כחצי כוס)
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 ביצה
½ כוס קוואקר טחון (אני טוחנת אותו כמה שניות במעבד מזון)
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 שיני שום כתושות

לאפייה
3־4 כפות שמן זית

להגשה
טחינה

הכי מעניין