מרכיבים:
½1 כוסות שעועית מש
½ כוס קוקוס טחון
2 תפוחי גרנד מקולפים ופרוסים
1 כפית אבקת זנגוויל
½ כפית אבקת שום/ 2 שיני שום כתושות
¼ כפית כורכום
1 כף סוכר דמררה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל
1 כוס קרם קוקוס
3 כוסות מים
1 חופן כוסברה

תבשיל מש עם קוקוס ותפוחים | צילום: אפרת ליכטנשטט
אופן ההכנה:
1. שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.
2. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 35־45 דקות עד שהמש רך ונגיס.
3. בודקים מדי פעם ומוסיפים מים אם יש צורך.
4. מגישים חם לצד אורז לבן או תבשיל בשר.
עוד תבשילים טובים:



