מרכיבים (5 שניצלים גדולים או 10 רגילים)
500 גרם שייטל עגל פרוס לפרוסות דקות בעובי כחצי סנטימטר (בקשו מהקצב)
2 ביצים
מלח ופלפל
לציפוי
½ כוס קמח
1 כוס פירורי זהב או פירורי פנקו
לטיגון
½ ליטר שמן חמניות או קנולה
הכי מעניין
אופן ההכנה
1. טורפים היטב את הביצים עם המלח והפלפל בצלחת עמוקה. בצלחת שטוחה מפזרים קמח, ובצלחת נוספת פירורי לחם.
2. דופקים את השניצלים כדי שיהיו דקים במיוחד.
3. מחממים שמן במחבת גדולה. טובלים כל שניצל בקמח, וכשהוא מקומח היטב טובלים אותו בביצה ואז בפירורים.
4. מטגנים עד שהוא מזהיב קלות. שימו לב לא לטגן זמן רב מדי כדי שהבשר לא יתייבש. מניחים את השניצלים המוכנים על ניירות סופגים.
5. אוכלים מיד. רצוי להגיש עם המון חרדל ומיונז, פירה ושפריץ של לימון.
עוד שניצל