מרכיבים
300 גרם פילה דג ים טרי ללא עור
½ כוס קוסקוס מבושל ומצונן לחלוטין
½ כוס עלי נענע
הכי מעניין
½ כוס עלי כוסברה
½ כוס עלי פטרוזיליה
½ צרור עירית
1 כוס עגבניות שרי צבעוניות חצויות לאורך
½ צ'ילי אדום חריף פרוס דק (לא חובה)
4 כפות שמן זית
מיץ וקליפה מגורדת מלימון אחד
מלח
פלל שחור גרוס
להגשה
1 גביע יוגורט

סלט סביצ'ה | צילום: גיא אשכנזי, Agency Karela
אופן ההכנה
1. בעזרת סכין חדה מאוד חותכים את הדג לקוביות, מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט.
2. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
3. יוצקים את היוגורט לצלחת הגשה ומורחים אותו באופן שיכסה את כל פני הצלחת.
4. עורמים את הסלט על היוגורט ומגישים.
אפשר להשתמש באיזה דג שאוהבים, בתנאי שהוא דג טרי. בשום אופן אי אפשר להשתמש בדג קפוא שהופשר. אפשר לגוון בעשבי התיבול - להוסיף או להחסיר לפי מה שאוהבים. אפשר להשאיר אותם שלמים, אבל מי שרוצה יכול כמובן לקצוץ.
עוד סלטים



