מה הזמן מסמן לי – מאכלים לסעודה מפסקת | פסטה בתנור

הטרנד של מערבבים הכול בתבנית או בסיר ואופים. אז יצאתי לבדוק והחלטתי: זה לגמרי מוצדק! מינימום עבודה וכל כך טעים

פסטה בתנור | אפרת ליכטנשטט

פסטה בתנור | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים
500 גרם פסטה מכל סוג שתרצו
1 קופסה של שימורי עגבניות קצוצות (400 גרם)
2־3 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
1 כוס ברוקולי
3 שיני שום כתושות
2 כפיות מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו
1 כפית אבקת שום
½ כפית פלפל שחור
1 ליטר ציר עוף
1 כוס מים
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל־200 מעלות טורבו.
2. בתבנית גדולה שמים את כל המרכיבים לפי סדר הופעתם ברשימה ומערבבים היטב.
3. מכסים ברדיד אלומיניום או במכסה.
4. אופים 45 דקות.
ממתינים עוד 10 דקות לפני שפותחים את הכיסוי.
אוכלים חם.

עוד מאכלים לסעודה מפסקת

כ"א באלול ה׳תשפ"ה14.09.2025 | 14:35

עודכן ב