החסרונות: אם אתם אוהבים את הפסטה שלכם ״אל דנטה״ אז זה לא המקרה, והטעם של הרוטב הוא מאוד עדין בגלל שהירקות לא עברו טיגון.
יתרונות: מהיר ופוטוגני.
מרכיבים (3־4 מנות)
250 גרם פסטה לבחירתכם
500 גרם עגבניות שרי חצויות
1 בצל סגול או רגיל, פרוס לפרוסות דקות
3־4 שיני שום פרוסות דק
חופן בזיליקום טרי
2 כפיות מלח
1 כפית פפריקה (במתכון המקורי יש צ׳ילי גרוס – לבחירתכם)
½ כפית פלפל שחור (או פחות)
4 כוסות מים רותחים
הכי מעניין
אופן ההכנה
1. שמים את כל החומרים בסיר גדול ומוסיפים את המים.
2. מביאים לרתיחה ומבשלים כ־10־15 דקות עד שהפסטה רכה.
3. מגישים מיד, ואם מרגישים שיש יותר מדי מים בסיר אני ממליצה להיפטר מהם.