מרכיבים
½ חבילת בצק עלים (כ־150 גרם)
מלח
פלפל שחור
הכי מעניין
אבקת שום
פפריקה מתוקה
כמון (לא חובה)
ביצה טרופה להברשה
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורשׂים את הבצק על השיש.
- מפזרים עליו בנדיבות מכל התבלינים בשכבה דקה.
- מגלגלים את הבצק לרולדה.
- חותכים לפרוסות בעובי 5-7 מ״מ.
- בעזרת הידיים מועכים מעט לצורה עגולה ומניחים על נייר אפייה.
- מברישים בביצה טרופה.
- אופים במשך 10-15 דקות או עד שהבצק מזהיב מעט.
- שומרים בקופסה אטומה אחרי שהן מתקררות (אם יישאר משהו…).