מתכון לסלט פול

סלט מרענן ומיוחד עם שילוב טעמים מפתיע ומנצח

סלט פול. | אפרת ליכטנשטט

סלט פול. | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים

צרור רוקט קצוץ גס

1 כוס פול ירוק קפוא, מופשר ומקולף (אפשר להחליף באדממה או באפונה קפואה)

2 מלפפונים ירוקים חתוכים לחצאי פרוסות

הכי מעניין

1 בצל אדום קטן פרוס דק דק

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 אבוקדו פרוס לפרוסות

אפשר גם: כוסברה קצוצה, פלפל אדום חריף

לרוטב

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

1 כף מייפל

מלח ופלפל

אופן ההכנה

  1. מסדרים בצלחת את כל המרכיבים. אפשר להניח מחצית מכל מרכיב על צלחת שטוחה, מעל הכול שוב את שאר המרכיבים בשכבה נוספת, ובסוף את האבוקדו.
  2. מתבלים סמוך להגשה.