מרכיבים
צרור רוקט קצוץ גס
1 כוס פול ירוק קפוא, מופשר ומקולף (אפשר להחליף באדממה או באפונה קפואה)
2 מלפפונים ירוקים חתוכים לחצאי פרוסות
הכי מעניין
1 בצל אדום קטן פרוס דק דק
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 אבוקדו פרוס לפרוסות
אפשר גם: כוסברה קצוצה, פלפל אדום חריף
לרוטב
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1 כף מייפל
מלח ופלפל
אופן ההכנה
- מסדרים בצלחת את כל המרכיבים. אפשר להניח מחצית מכל מרכיב על צלחת שטוחה, מעל הכול שוב את שאר המרכיבים בשכבה נוספת, ובסוף את האבוקדו.
- מתבלים סמוך להגשה.