מרכיבים
1 כרוב לבן בינוני
3 גזרים
3־4 כפות מיונז (אני אוהבת מיונז לייט)
הכי מעניין
רבע כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
מיץ מחצי לימון (או יותר)
1 כף מייפל
אופן ההכנה
- חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות במעבד מזון עם דסקית פריסה דקה. אפשר כמובן לחתוך ידנית עם סכין.
- מחליפים לדסקית פומפייה גסה ומגרדים את הגזרים.
- שמים את הכרוב והגזר בקערה גדולה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
- טועמים ומוסיפים מיונז, לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.