מרכיבים
2 סלקים קטנים
1 כוס אגוזי מלך
500 גרם יוגורט סמיך
הכי מעניין
3 שיני שום כתושות
1 כפית מייפל
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
1. עוטפים את הסלקים בנייר אלומיניום ואופים בתנור כשעה-שעה וחצי על 200 מעלות עד שהם רכים (תבדקו עם סכין). בנינג׳ה גריל אופים 28 דקות על תוכנית אפייה 200 מעלות.
2. כשהסלקים רכים מצננים אותם מעט ומסירים את הקליפה בעזרת סכין. חותכים לקוביות ומצננים.
3. קולים את אגוזי המלך על מחבת ללא שמן עד שהם מפיצים ניחוח נעים.
4. מצננים וקוצצים אותם גס.
5. בקערה שמים יוגורט, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
שומרים בקירור עד ההגשה.
הצבע הוורוד יעמיק לאחר הקירור.