מתכון לסלט ביצים ובצל מטוגן

תוספת פשוטה שעושה את כל ההבדל

גיא אשכנזי, Agency Karela

| צילום: גיא אשכנזי, Agency Karela

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים

3 בצלים קלופים וקצוצים דק מאוד

¼ כוס שמן

מלח

הכי מעניין

פלפל שחור גרוס

6-8 ביצים קשות

1 כף גדושה חרדל דיז'ון חלק

3 כפות מיונז

½ צרור עירית קצוץ דק

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. מכינים את הבצל המטוגן: במחבת גדולה מחממים רבע כוס שמן.

2. מוסיפים בצל, מלח ופלפל ומטגנים תוך ערבוב ובסבלנות עד שהבצל מתקרמל ומקבל גוון זהוב (דרושה סבלנות, זה יכול להימשך גם 15 דקות). מוציאים לקערה קטנה ומצננים.

3. קולפים את הביצים הקשות וקוצצים אותן קטנטן (מי שאוהב יכול לגרד בפומפייה, על הצד של החורים הגדולים).

4. מעבירים את הביצים לקערה, מוסיפים חרדל, מיונז, עירית, הבצל המטוגן, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

5. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.