מרכיבים
8 סלקים קלופים ואפויים ברדיד אלומיניום
2 בצל סגול קלוף ופרוס לחצאי טבעות דקות
½ פלפל צ'ילי אדום פרוס לטבעות דקות – לא חובה
הכי מעניין
3 כפות שמן זית
½ כפית גרגרי כמון
2 כפות רכז רימונים או דבש או סילאן
1 כף מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
להגשה
4-5 גבעולי עירית חתוכים למקטעים של כ־4 ס"מ
½ כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1. חותכים את הסלקים לקוביות ושמים בקערה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
3. לפני ההגשה מוסיפים כוסברה ועירית ומערבבים.