מתכון לסלט סלק

הרבה יותר מעוד סימן של החג

גיא אשכנזי, Agency Karela

| צילום: גיא אשכנזי, Agency Karela

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים

8 סלקים קלופים ואפויים ברדיד אלומיניום

2 בצל סגול קלוף ופרוס לחצאי טבעות דקות

½ פלפל צ'ילי אדום פרוס לטבעות דקות – לא חובה

הכי מעניין

3 כפות שמן זית

½ כפית גרגרי כמון

2 כפות רכז רימונים או דבש או סילאן

1 כף מיץ לימון

מלח

פלפל שחור

להגשה

4-5 גבעולי עירית חתוכים למקטעים של כ־4 ס"מ

½ כוס כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

1. חותכים את הסלקים לקוביות ושמים בקערה.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

3. לפני ההגשה מוסיפים כוסברה ועירית ומערבבים.