מתכון למטבוחה קישואים

מתכון למטבוחה קישואים | הסלט הכי טעים שהמצאתי

גיא אשכנזי, Agency Karela

| צילום: גיא אשכנזי, Agency Karela

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים

½1 ק"ג קישואים

3-4 בצל לבן

¼ כוס שמן זית

הכי מעניין

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה

1. קולפים את הבצלים וחותכים לחצאי טבעות דקות.

2. חותכים גם את הקישואים לחצאי טבעות דקות.

3. במחבת גדולה מחממים שמן זית, וכשהוא חם מוסיפים את הקישואים והבצלים, ממליחים ומפלפלים.

4. מטגנים על להבה נמוכה במשך שעה וחצי-שעתיים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהקישואים והבצל מתרככים, מתקרמלים ומתפרקים מעט.

5. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.