מרכיבים
1 בטטה קלופה חתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
2 ראשי חסה קצוצים גס
הכי מעניין
4־5 תאנים חתוכות לרבעים
50 גרם גבינת פטה/בולגרית
1/3 כוס אגוזי פקאן קלויים קלות על מחבת ללא שמן
אפשר גם: ¼ בצל סגול קצוץ דק
לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כף סירופ מייפל
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
- מניחים את קוביות הבטטה בקערה, מוזגים עליהן שמן זית, מפזרים מעט מלח ומערבבים.
- שמים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 25־35 עד שהקוביות רכות ומעט שחומות.
בנינג׳ה גריל: תוכנית אייר פראייר 180 מעלות, 18 דקות.
- הרכבת הסלט:
מערבבים את כל חומרי הרוטב, מערבבים את כל חומרי הסלט ומאחדים ביניהם סמוך להגשה.