מרכיבים
120 גרם עלי קייל (חבילה)
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 מלפפון חתוך לחצי ואז לפרוסות
½ כוס אוכמניות טריות (אפשר להחליף בתותים)
5־6 תפוזים סיניים חתוכים לפרוסות דקות
½ כוס אגוזי פקאן
לרוטב
3 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1 כף דבש
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור
אפשר להוסיף גם: 1 כוס קינואה מבושלת
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
2. שוטפים היטב את עלי הקייל וחותכים מכל עלה החוצה את השדרה הפנימית, הקשה לאכילה. קוצצים את עלי הקייל דק־דק, מניחים בקערה ושופכים עליהם את הרוטב בזמן שמכינים את שאר החומרים.
3. קולים את אגוזי הפקאן על מחבת ללא שמן לכמה דקות, עד שהם משחימים מעט.
4. מוסיפים את שאר החומרים לסלט ומערבבים. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.