כשהכנתי את הבנופי בפעם הראשונה, לא הצלחתי להסתיר את חוסר העניין שלי בו ורק מלמלתי לעצמי: "אני לא מבינה על מה כולם מדברים". עד שטעמתי. וואו, פשוט וואו. משהו בשילוב פשוט עובד. הקינוח הזה טעים בטירוף, וכל כך קל להכין אותו שזה פשוט לא הגיוני. לא הגיוני שלא תכינו אותו גם אתם. את הפאי המקורי הכנתי כקינוחים אישיים, שהופכים הכול למרשים וחגיגי. אפשר להכין אותו מראש, אבל אני חושבת שהכי נחמד להרכיב אותו ליד השולחן, מול עיני האורחים.
חומרים:
100 גרם ביסקוויטים
50 גרם חמאה מומסת
1 כפית קקאו
1 קופסת ריבת חלב (400 גרם)
2 בננות בשלות חתוכות לפרוסות
1 מכל שמנת מתוקה 38%
3 כפיות אבקת סוכר
הכנה:
1. מכינים את שכבת הביסקוויטים: שמים במעבד מזון ביסקוויטים, חמאה מומסת וכפית קקאו, וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק, אחיד ודומה לחול.
2. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, עד שמתקבלת קצפת יציבה. אם אתם מכינים את הקצפת לשימוש בעוד מספר שעות, אפשר להוסיף שתי כפיות אבקת אינסטנט פודינג וניל לייצוב.
3. מרכיבים: ממלאים כוס בינונית ב־2 כפות מתערובת הביסקוויטים, ומהדקים אותה מעט לתחתית.על הביסקוויטים מניחים כף גדושה של ריבת חלב. מניחים חמש־שש פרוסות של בננות ומסיימים בכף גדושה של קצפת.
4. מקשטים בחצי כפית פירורים ובפרוסת בננה.
הכי מעניין
עוד כתבות בנושא





