עוגת הביסקוויטים שנעלמת לפני שמספיקה להתקרר

עשר דקות עבודה, בלי תנור וטריק אחד קטן שעושה וואו

עוגת הביסקוויטים שנעלמת לפני שמספיקה להתקרר | אפרת ליכטנשטט

עוגת הביסקוויטים שנעלמת לפני שמספיקה להתקרר | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

עוגה מנצחת שמכינים בעשר דקות, ומזל, כי זה גם הזמן שלוקח לה להיגמר. רוצים לגנוב את כל ההצגה ולשמח את כולם? פזרו כדורי קליק על העוגה וראו איך היא מהפנטת קטנים וגדולים.

זמן הכנה: 10 דקות
זמן קירור: שעתיים
כלים: תבנית בגודל 35/20, מיקסר או מיקסר ידני, קערה קטנה, מרית, כוסות וכפיות מדידה, תבנית גדולה

מרכיבים (ל-24 מנות):
2 מכלי שמנת מתוקה
½ כוס חלב
1 קופסת גבינה לבנה (250 גרם)
3 כפות סוכר
5 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל (חצי חבילה)
2 כפיות תמצית וניל איכותית
500 גרם ביסקוויטים (אפשר לגוון בעוגיות לוטוס)
½ כוס חלב נוספת לטבילה
לציפוי: 4 חבילות קליק או כל רעיון אחר

הכי מעניין

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הקרם למילוי: בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת, חצי כוס חלב, גבינה לבנה, סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל.
  2. מפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה ומקציפים כשלוש־ארבע דקות, עד שהתערובת יציבה מאוד.
  3. ממלאים צלוחית בחצי כוס חלב, טובלים בה את הביסקוויטים ומסדרים אותם על תחתית התבנית.
  4. בעזרת מרית, מחלקים את הקרם בתוך הקערה לשלושה חלקים שווים.
    מורחים שליש מהקרם על הביסקוויטים ומכסים בשכבת ביסקוויטים נוספת - לא לשכוח לטבול בחלב!
  5. ממשיכים עם עוד שכבת קרם, שכבת ביסקוויטים ולבסוף שכבה שלישית ואחרונה של קרם.
  6. מקשטים בכדורי ״קליק״ או בכל קישוט אחר.

עוד קינוחים שווים

כ"ח בכסלו ה׳תשפ"ו18.12.2025 | 14:54

עודכן ב