עוגיות מחמאת בוטנים הן רכות ונימוחות וטעימות נורא, וחשבתי לעצמי: למה לא להכניס את כל העוגיות לתבנית אחת, לחסוך המון עבודה וזמן, וליצור בלונדיז בוטניים שכאלה? אם אתם בעניין של חמאת בוטנים, הפינוק הזה הוא בשבילכם... כמה טעים
חומרים להכנה:
ל-54 קוביות קטנטנות, בתבנית קטנה בגודל 20 על 30 ס"מ
הכי מעניין
1 קופסת חמאת בוטנים (460 גרם)
2 ביצים
¾ כוס סוכר
אפשרות לשדרוג: 50 גרם שוקולד צ׳יפס, חופן בייגלה שבור ועוד
הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור קטנה בנייר אפייה.
2. בקערת מיקסר שמים את כל החומרים ומערבבים היטב עד שהתערובת רכה וחלקה. אם אתם מוסיפים שוקולד צ׳יפס, הוסיפו אותם בסוף.
3. מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים במרית או בעזרת האצבעות, ואופים במשך כ-15 דקות. העוגה מוכנה כשהיא יציבה ומזהיבה בצדדים אבל עדיין רכה, במרקם בראוניז, ולכן הימנעו מאפיית יתר והשגיחו על התנור.
4. מקררים לטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות קטנטנות
אולי תרצו גם להכין





