הטרנד החדש ברשת: סוכריות בעבודת יד בשלושה מרכיבים בלבד

בלי צבעי מאכלו ובלי תמציות טעם

סוכריות פטל | גיא אשכנזי, Agency K

סוכריות פטל | צילום: גיא אשכנזי, Agency K

תוכן השמע עדיין בהכנה...

20 סוכריות בעיצוב חופשי

מרכיבים

20 מקלות לסוכריות

70 גרם מיץ מפטל טרי

250 גרם סוכר

הכי מעניין

100 גרם סירופ מייפל

אופן ההכנה

1. מניחים על משטח העבודה נייר אפייה, מסדרים עליו את המקלות במרווחים של שני ס"מ.

2. בסיר שמים סוכר, סירופ מייפל ומיץ, מניחים על אש בינונית ובוחשים.

3. כשהנוזל מגיע לרתיחה מפסיקים לבחוש, ומניחים לו להתבשל עד שהוא מקבל גוון ענברי (כתום־צהבהב) של קרמל בדפנות.

4. מסירים מהאש ומוזגים בזהירות על קצה המקלות. אפשר להיעזר במצקת קטנה או כף.

5. מסובבים כל מקל בתוך התערובת כדי שיצופה בכל הצדדים, ומניחים להתקררות והתקשות בטמפרטורת החדר (הממוזג).

6. מיד לאחר ההתקשות עוטפים כל סוכרייה בנייר צלופן ושומרים במקום מוגן מלחות.

אפשר להחליף את מיץ הפטל בכל מיץ טבעי אחר שאוהבים.

עוד קינוחים