מרכיבים
2 חבילות טופו חתוכות (600 גרם)
1 כוס פירורי פנקו, כפית אבקת שום + חצי כפית מלח + חצי כפית פפריקה
½ כוס קמח
הכי מעניין
½ כוס חלב טבעוני
ספריי שמן זית
לרוטב
3 כפות דבש
3 כפות צ׳ילי מתוק.
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל־180 מעלות טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מתיזים שמן זית על נייר האפייה (או משמנים בעזרת מברשת)
- חותכים את הטופו לפרוסות בעובי 1.5ס״מ.
- מניחים את הטופו בין 2 מגבות בד (לא שעירות) או מגבות נייר, לוחצים חזק כדי לסחוט החוצה כמה שיותר נוזלים.
- חותכים את הטופו לצורות לא סימטריות כמו ״נאגטס״. זו ממש לא חובה, רק מוסיף עניין כשאוכלים, במיוחד לילדים. את השאריות כמובן גם טובלים בכל הקעריות ומטגנים/אופים.
- מכינים שלוש קעריות; אחת עם קמח, אחת עם חלב טבעוני ואחת עם פירורי פנקו מעורבבים עם אבקת שום, מלח ופפריקה.
- טובלים כל פרוסת טופו בקמח, אחר כך בחלב ולבסוף בפנקו.
- מניחים על נייר האפייה.
- מתיזים עוד ספריי שמן גם מלמעלה.
- אופים 25-20 דקות עד שמזהיב.
- מערבבים דבש עם צ'ילי מתוק, מזלפים מעל הנגיסים ומגישים מיד.