מרכיבים
1 קילו ענבים ירוקים/סגולים
1 עיגול קממבר
1 כף דבש
הכי מעניין
¼ כוס שמן זית
מלח ופלפל
להגשה: לחם מחמצת
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל־180 מעלות טורבו.
- משמנים תבנית קטנה ומניחים במרכזה את הקמבבר.
- מניחים את הענבים מסביב.
- חורצים חריצים בחלק העליון של הגבינה בצורת שתי וערב.
- מזלפים שמן זית ודבש על הגבינה ועל הענבים.
- מפזרים מלח ופלפל בנדיבות.
- אופים במשך 30־40 דקות עד שהקממבר רכה והענבים מצטמקים מעט.
מגישים מיד.
מארחים? תזמנו את יציאת התבנית מהתנור לרגע שהאורחים מגיעים או לשעה שמתכננים להתחיל לאכול.