* 4-5 מנות
מרכיבים
1 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
3 כפות קורנפלור
הכי מעניין
¼ כוס שמן
½ כפית מלח
1 בצל סגול פרוס דק־דק
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לרצועות ג'וליאן
2 קישואים חתוכים לרצועות ג'וליאן
250 גרם נודלס, מבושלים
לרוטב:
4-5 כפות סויה
1 כפית ג׳ינג׳ר טרי מגורר
3 שיני שום כתושות
1 כף שמן שומשום
2 כפות רוטב טריאקי
1 כף סילאן
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה או בצל ירוק קצוץ או בוטנים קלויים
אופן ההכנה
- חותכים את כל הירקות.
- מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בכוס.
- מערבבים עוף בקערה עם הקורנפלור והמלח עד שהוא מצופה היטב מכל הכיוונים.
- מחממים שמן בווק או במחבת גדולה מאוד, וכשהוא חם מוסיפים את העוף.
- צורבים את העוף מכל הכיוונים במשך 5-7 דקות ומוציאים לקערה בחוץ. העוף צריך להיות רק 80% מוכן כי הוא ממשיך להתבשל בהמשך.
- מוסיפים לווק בצל, פלפלים וגזרים ומקפיצים כ־7 דקות על אש גבוהה.
- מוסיפים את הקישואים וממשיכים לערבב עוד כמה דקות.
- מוסיפים את הנודלס ומחזירים את העוף.
- מוזגים את הרוטב על הכול ומקפיצים עוד 2-3 דקות עד שהעוף מוכן לגמרי והכול מצופה היטב ברוטב.
מגישים מיד.