מרכיבים
250 גרם שיבולת שועל עבה
100 גרם כוסמת ירוקה
הכי מעניין
200 גרם תערובת אגוזים שאוהבים
¼ כוס גרעיני דלעת
¼ כוס גרעיני חמניות
½ כוס דבש
½ כוס שמן זית
מעט מלח
150 גרם צימוקים או חמוציות
100 גרם בננה מיובשת (לא חובה)
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים היטב את כל המרכיבים מלבד הפירות היבשים.
3. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
4. משטחים את התערובת בתבנית בשכבה אחידה ומהדקים מעט.
5. אופים כ־40 דקות, וכל 10 דקות מערבבים את הגרנולה (אחרת היא תישרף) מוציאים מהתנור ומצננים.
6. כשהגרנולה מצוננת לחלוטין מערבבים פנימה את הפירות היבשים.
7. מעבירים לצנצנת יפה ואטומה.
עוד כתבות בנושא



