רכיבים
3 כפות שמן זית
1 בצל אדום גדול קצוץ גס
1 כפית מלח
הכי מעניין
¼ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית סוכר
600 גרם בשר בקר לבישול ארוך, חתוך לקוביות
קוביית ג׳ינג׳ר בגודל 4×4 ס״מ, קצוצה דק
5 שיני שום קצוצות
6 כפות סויה
2 כפות מירין
2 כפות דבש
3 כוסות מים רותחים
איך מכינים לחמניות באו?
אופן ההכנה
- בסיר גדול מחממים שמן זית וכשהוא חם מוסיפים את הבצל.
- מטגנים את הבצל כ־10 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך מעט ומוסיפים מלח, פלפל וסוכר.
- מוסיפים את הבשר וצורבים אותו היטב מכל הצדדים.
- מוסיפים את כל שאר החומרים והתבלינים מלבד המים, מערבבים ומטגנים כשתי דקות.
- מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כשלוש שעות.
- כל עשר דקות מערבבים את תכולת הסיר ובודקים שלא חסרים מים, ואם צריך מוסיפים חצי כוס מים רותחים.