לחמניות באו במילוי בשר בסויה וג׳ינג׳ר

בקשו מהקצב נתח איכותי המתאים לבישול ארוך ותזכו במילוי משובח ועשיר בטעמים

מילוי בשר בסויה וג'ינג'ר. | אפרת ליכטנשטט

מילוי בשר בסויה וג'ינג'ר. | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

רכיבים

3 כפות שמן זית

1 בצל אדום גדול קצוץ גס

1 כפית מלח

הכי מעניין

¼ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית סוכר

600 גרם בשר בקר לבישול ארוך, חתוך לקוביות

קוביית ג׳ינג׳ר בגודל 4×4 ס״מ, קצוצה דק

5 שיני שום קצוצות

6 כפות סויה

2 כפות מירין

2 כפות דבש

3 כוסות מים רותחים

איך מכינים לחמניות באו?

אופן ההכנה

  1. בסיר גדול מחממים שמן זית וכשהוא חם מוסיפים את הבצל.
  2. מטגנים את הבצל כ־10 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך מעט ומוסיפים מלח, פלפל וסוכר.
  3. מוסיפים את הבשר וצורבים אותו היטב מכל הצדדים.
  4. מוסיפים את כל שאר החומרים והתבלינים מלבד המים, מערבבים ומטגנים כשתי דקות.
  5. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כשלוש שעות.
  6. כל עשר דקות מערבבים את תכולת הסיר ובודקים שלא חסרים מים, ואם צריך מוסיפים חצי כוס מים רותחים.

י"ז באלול ה׳תשפ"ה10.09.2025 | 11:24

עודכן ב