מרכיבים
חופן עלי סלרי
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
הכי מעניין
4־5 גבעולים של בצל ירוק
4־5 שיני שום
¼ בצל סגול
1 פלפל אדום קטן
1 פלפל אדום חריף (או פחות)
¼1 כפיות מלח
¼ כפית סוכר
¼ כוס חומץ בן יין (או אחר)
3 כפות מיץ לימון
½ עד 1 כוס שמן זית
אופן ההכנה
- שמים את כל המרכיבים מלבד החומץ ושמן הזית במעבד מזון.
- טוחנים בפולסים למרקם גס ומעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים חומץ ושמן זית ומערבבים.
- טועמים ומוסיפים מלח וחומץ לפי הטעם.
הטעמים מתחזקים ומתאחדים אחרי 24 שעות במקרר, לכן מומלץ להכין מראש.