מרכיבים
4 מלפפונים פרוסים דק־דק במנדולינה או בסכין
½ בצל סגול חתוך לפרוסות דקיקות במנדולינה או בסכין
גרגרי תירס משני קלחים מבושלים
הכי מעניין
¼ כוס צנוברים קלויים על מחבת ללא שמן
1 כף שומשום
לרוטב:
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
3 כפות סויה
1 כף שמן שומשום
1 כף מייפל
1 שן שום כתושה
1 כף מייפל או סילאן
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
שמים את כל המרכיבים בקופסה ומשקשקים עד שהכול מעורבב היטב.
אם מכינים בקערה, שמים את חומרי הרוטב לחוד, מערבבים אותם היטב ורק אז מוזגים על הסלט.
מגישים מיד.