פורל כבוש על קרפצ׳יו סלק עם רוטב חזרת שום

מתכון לפורל כבוש על קרפצ׳יו סלק עם רוטב חזרת שום

תוכן השמע עדיין בהכנה...

פורל כבוש עם קרפצ'יו סלק עם רוטב חזרת שום. | אפרת ליכטנשטט

פורל כבוש עם קרפצ'יו סלק עם רוטב חזרת שום. | צילום: אפרת ליכטנשטט

מרכיבים:

לדג הכבוש

2 דגי פורל מפולטים

הכי מעניין

250 גרם מלח גס

250 גרם סוכר

½1 כפיות פלפל גרוס גס

1 שוט ערק (לא חובה)

2 עלי דפנה

1 כף גרגירי כוסברה (לא חובה)

2 גבעולי שמיר

לחזרת

1 ביצה

1 כוס שמן

2 שיני שום כתושות

1 כף שורש חזרת מגורר

מלח ופלפל לפי הטעם

2 גבעולי שמיר

1 כף חרדל

1 כף מיץ לימון

לשמן כורכום

1 כף כורכום

1 כף קארי

1 כוס שמן

½ כפית מלח

1 כף גרגירי כוסברה

להגשה

8 סלקים מבושלים

עלי מיקרו ירוקים לקישוט