סלט כרוב סגול בתיבול אסייתי

סלט פריך וטעים שאני אוהבת להכין לכל ארוחה גדולה ולפעמים רק לעצמי בתור ארוחת צהריים. בזכות התיבול האסייתי, האהוב עליי, אני מסוגלת לסיים את כל הסלט לגמרי בעצמי (ששש… אל תגלו)

סלט כרוב סגול בתיבול אסייתי. | אפרת ליכטנשטט

סלט כרוב סגול בתיבול אסייתי. | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים
½ ראש כרוב סגול פרוס לפרוסות דקות
1 סלק חתוך לגפרורים
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1/3 כוס בוטנים קצוצים גס
½ בצל סגול חתוך לרצועות דקות
חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה גס

לרוטב
2 כפות שמן רגיל
1 כף שמן שומשום
1 כף חומץ אורז
3 כפות מיץ לימון
1 כף מירין או 1 כפית סוכר
1 כף רוטב סויה
1 כפית חמאת בוטנים (לא חובה)

אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
2. מערבבים היטב את כל חומרי הסלט.
3. מוזגים את הרוטב כחצי שעה לפני הארוחה כדי שהכרוב יספיק לתפוס טעמים ולהתרכך מעט.

הכי מעניין