מרכיבים
250 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם קמח
½ כפית אבקת אפייה
הכי מעניין
3 ביצים
4 כפות סוכר לבן
מעט מלח
קליפה מגורדת מלימון אחד
1 כפית תמצית וניל
שמן לטיגון
להגשה
פירות טריים
קצפת
אבקת סוכר
כל תוספת שאוהבים
אופן ההכנה
1. שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים יחד עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
2. משמנים קלות מחבת גדולה, וכשהמחבת חמה יוצקים בעזרת כף עיגולים מהבלילה.
3. מטגנים 2-3 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת הגשה.
4. מגישים את הלביבות כשהן חמות, מפדרים מעל אבקת סוכר, מוסיפים קצפת לצלחת ומסדרים פירות טריים.
אפשר להוסיף כל רוטב או תוספות שאוהבים.
עוד כתבות בנושא






