מרכיבים
800 גרם פול קפוא, מופשר
1 בצל לבן קלוף חתוך לרבעים
1 צרור כוסברה
הכי מעניין
4 שיני שום
2 כפיות מלח
½ כפית מון
½ כפית כורכום
1/3 כפית קינמון
1 כוס קמח מצה
3 ביצים
לטיגון: ½ כוס שמן צמחי/זית
אופן ההכנה
- שמים את כל המרכיבים מלבד הקמח והביצים במעבד מזון וטוחנים למרקם אחיד אך כך שעדיין תישמר הטקסטורה של הירקות.
- מעבירים לקערה, מוסיפים ביצים וקמח ומערבבים.
- יוצרים קציצות בידיים רטובות.
- מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות עד שהן שחומות משני הצדדים.
מגישים עם טחינה.