פיתות יוגורט עם עשבי תיבול

מתכון ללחם חם וטרי בשטח בלי התפחות ועם עשבים מהטבע

פיתות יוגורט עם עשבי תיבול. | אפרת מוסקוביץ

פיתות יוגורט עם עשבי תיבול. | צילום: אפרת מוסקוביץ

תוכן השמע עדיין בהכנה...

רכיבים

1 גביע יוגורט ללא סוכר מכל סוג ובכל אחוז שומן

¾1 כוס קמח (מודדים בגביע היוגורט הריק)

הכי מעניין

מעט עלי תבלין מהשטח, לדוגמה נענע או זעתר, אם יש

½ כפית מלח

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את המרכיבים עד לקבלת בצק נעים ורך. אם הבצק דביק מוסיפים עוד מעט קמח.

2. על משטח מקומח מרדדים כדורים מהבצק בעזרת מערוך או בידיים ויוצרים פיתות דקות בעובי של חצי סנטימטר.

3. מטגנים את הפיתות במחבת טפלון בלי שמן כשתי דקות מכל צד.

י"ב באלול ה׳תשפ"ה05.09.2025 | 06:18

עודכן ב