מרכיבים
בקבוק יין (750 מ"ל)
750 מ״ל מיץ תפוזים
½ – 1/3 כוס סוכר
הכי מעניין
5 מסמרי ציפורן
3 מקלות קינמון
1 תפוח חתוך קטן לקוביות קטנות
2-3 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
אופן ההכנה
- שמים בסיר גדול יין, מיץ תפוזים, סוכר, ציפורן וקינמון ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.
- מוסיפים את קוביות התפוחים והמשמשים בסיום הבישול.
- מגישים חם!
- להגשה בכוסות מזוגגות בסוכר: מכינים צלוחית קטנה מלאה בשכבה דקה של סוכר.
- חותכים פלח קטן של לימון ו"מנגבים" איתו את שפת הכוס כדי שתהיה דביקה, או שטובלים את קצה הכוס בסיר עם היין החם.
- טובלים את שפת הכוס "הדביקה" בתוך הסוכר.
- מוזגים את היין בזהירות. לחיים!
* מתאים ל־10-15 כוסות