מרכיבים
1 עיגול קממבר פרוס לחתיכות דקות
1 נקטרינה פרוסה דק
1 חבילת עלי פילו מופשרת לפי הוראות היצרן/מצוננת
הכי מעניין
3 ביצים
¾ כוס (180 מ״ל) חלב (כל חלב)
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
תרסיס שמן זית / ¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל־180 מעלות ומשמנים היטב תבנית בגודל 20/30 בערך.
- מקווצ'צ׳ים כל עלה פילו למעין כדור לא הדוק ומניחים את הכדורים זה לצד זה בתבנית עד שכל התבנית מלאה.
- מניחים פיסות קממבר ונקטרינה בתפזורת על כל התבנית, בין עלי הפילו.
- טורפים היטב את הביצים והחלב עם מלח ופלפל ומוזגים על הכול באופן אחיד.
- מתיזים שמן זית על הפילו או מורחים עם מברשת.
- אופים במשך 30־40 דקות עד שהמאפה זהוב.
מגישים חם.