מרכיבים
¼ כוס שמן
2 ק"ג אנטרקוט חתוך לרצועות (או בשר אחר המתאים לבישול ארוך)
מלח ופלפל
הכי מעניין
3 בצלים חתוכים גס
½1 כפיות מלח
½ כפית קינמון
1 כפית בהרט
1 כפית כוסברה טחונה
2 כוסות יין אדום
1 כוס מים רותחים (ועוד מים רותחים לפי הצורך)
4 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לרבעים אופן ההכנה
אופן ההכנה
- מחממים שמן בסיר גדול וכבד וצורבים את חתיכות הבשר מכל הצדדים עם הרבה מלח ופלפל. מוציאים לצלחת בצד.
- מוסיפים לסיר את הבצלים ומטגנים עד להשחמה.
- מוסיפים את כל התבלינים ומטגנים עוד כדקה.
- מחזירים את הבשר ושני אגסים (שומרים עוד שניים להמשך) ומוסיפים לסיר יין אדום ומים רותחים. דואגים שכל הבשר יהיה מכוסה במים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעתיים.
- אחרי שעתיים מוסיפים את שני האגסים שנותרו וממשיכים לבשל שעה נוספת – סך הכול שלוש שעות.
מגישים חם עם אורז.