השימוש בתבלינים השלמים יוצר את כל ההבדל, והתוצאה לא פחות ממדהימה
4 מנות
מרכיבים
הכי מעניין
4 נתחים של לוקוס (אפשר להשתמש בכל דג לבן בשרני)
1 כוס שמן זית
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי כמון
10 שיני שום קלופות, שלמות
מלח ופלפל
צרור כוסברה קצוץ, עלים בנפרד וגבעולים בנפרד
6 עגבניות בשלות מגוררות
6 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
1 כף אריסה
אופן ההכנה
1. בסיר סוטאז׳ רחב מחממים שמן זית וקולים את התבלינים, השום, מלח ופלפל.
2. מוסיפים את הגבעולים של הכוסברה והפלפלים האדומים ומטגנים עד להשחמה.
3. מוסיפים את העגבניות המגוררות ומבשלים מכוסה כשעה וחצי.
4. מוסיפים כף אריסה ומתקנים מלח ופלפל.
5. מוסיפים את יתר הכוסברה ומערבבים.
6. מכניסים פנימה את הדגים לאחר תיבול של מלח ופלפל ומבשלים רבע שעה נוספת.