מתכון לשקשוקה חוביזה

העלים הירוקים שנושפים בעורפו של התרד

שקשוקה חוביזה. | אפרת מוסקוביץ

שקשוקה חוביזה. | צילום: אפרת מוסקוביץ

תוכן השמע עדיין בהכנה...

רכיבים

1 בצל קצוץ

זר גדול של ענפים ועלים של חוביזה

הכי מעניין

1 עגבנייה חתוכה לקוביות או מעט עגבניות שרי

ביצים לפי כמות הסועדים

מלח

פלפל

שמן זית

אופן ההכנה

  1. במחבת מטגנים בצל קצוץ עד שמשחים מעט.
  2. שוטפים היטב את עלי החוביזה וקוטמים אותם מהענפים, חותכים אותם גס ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים למחבת עגבניות, מערבבים ומטגנים כמה דקות עד שהעלים מתרככים.
  4. מוסיפים את הביצים והתבלינים ומטגנים עד שהחלבון נקרש.