רכיבים
1 זוקיני ארוך ומוצק. אם מצאתם זוקיני צהוב, תוסיפו גם אותו
1 ראש שומר
הכי מעניין
כ־6 צנוניות
חסה שאוהבים, אני מעדיפה פריכה כמו אייסברג או לאליק
2 מלפפונים
מעט עגבניות שרי
חופן זיתי קלמטה
כחצי אבוקדו
גבינה שאוהבים: פקורינו, פרמז'ן, בייבי מוצרלה
לתיבול:
כפית חרדל דיז'ון גרגירים (לא חובה)
2 כפות מיץ לימון טרי
כף שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח אטלנטי
אופן ההכנה
- בעזרת מנדולינה או קולפן רחב פורסים את הזוקיני לאורכו לפרוסות הכי דקות שאפשר.
- את השומר, המלפפון והצנונית פורסים גם דק כמה שאפשר בסכין חדה או מנדולינה. פורסים גם את העגבניות והאבוקדו.
- את החסה קורעים ביד לחתיכות גדולות.
- מעבירים הכול לקערה גדולה.
- מתבלים ומתקנים לפי הצורך.
- אם רוצים, מוסיפים גבינה שאוהבים.