לתבנית עגולה בקוטר 30 ס"מ בערך, או לתבנית מלבנית סטנדרטית
רכיבים
5 זוקיני
הכי מעניין
1 מכל שמנת מתוקה
½ כוס חלב
1 שן שום מגוררת
מעט אגוז מוסקט טחון
½ מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל־170 מעלות.
- פורסים את הזוקיני לפרוסות עגולות בעובי של כחצי ס"מ (עדיף בעזרת מנדולינה).
- מסדרים את פרוסות הזוקיני בתבנית בצורת רעפים.
- מערבבים את שאר החומרים ויוצקים בעדינות מעל פרוסות הזוקיני.
- אופים במשך 40-30 דקות, עד להזהבה יפה ואחידה. בודקים בעת האפייה אם צריך לסובב את התבנית כדי שהכול ייאפה באחידות.