מרכיבים
8 תותים חתוכים לקוביות גדולות
1-2 כדורי מוצרלה (עדיף דה בופאלו)
הכי מעניין
½ צרור פטרוזיליה קצוץ
2 גבעולי נענע קצוצים
10 גבעולי עירית קצוצים
1 פלפל צ'ילי קצוץ (אופציונלי ומשדרג)
1/3 כוס שבבי שקדים קלויים
לרוטב:
¼ כוס מיץ תפוזים
1 כף דבש
2 כפות חומץ
¼ כוס שמן זית
½ כפית מלח גס
אופן ההכנה
- קורעים את המוצרלה לחתיכות גדולות ומפזרים על צלחת הגשה.
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומפזרים מעל מלח גס.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית, בוזקים על הסלט ומערבבים.
- מפזרים את הסלט על קרעי המוצרלה ומגישים מיד.