מתכון לסלט תותים, עשבים ומוצרלה

שילובים מפתיעים לביס מעיף

תותים, עשבים ומוצרלה | נדב טל

תותים, עשבים ומוצרלה | צילום: נדב טל

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים

8 תותים חתוכים לקוביות גדולות

1-2 כדורי מוצרלה (עדיף דה בופאלו)

הכי מעניין

½ צרור פטרוזיליה קצוץ

2 גבעולי נענע קצוצים

10 גבעולי עירית קצוצים

1 פלפל צ'ילי קצוץ (אופציונלי ומשדרג)

1/3 כוס שבבי שקדים קלויים

לרוטב:

¼ כוס מיץ תפוזים

1 כף דבש

2 כפות חומץ

¼ כוס שמן זית

½ כפית מלח גס

אופן ההכנה

  1. קורעים את המוצרלה לחתיכות גדולות ומפזרים על צלחת הגשה.
  2. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומפזרים מעל מלח גס.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית, בוזקים על הסלט ומערבבים.
  4. מפזרים את הסלט על קרעי המוצרלה ומגישים מיד.