רכיבים
ביצים לפי מספר הסועדים
הכי מעניין
1 חבילת עלי טורטייה
1 חבילת פסטרמה או נקניק סלמי
עלי חסה
אופן ההכנה
- בקערה טורפים ביצה ומוזגים למחבת עם ציפוי למניעת הידבקות.
 - כשהחביתה מתחילה להיקרש אבל עדיין נוזלית, מניחים עליה טורטייה וממתינים כדקה.
 - הופכים את החביטורטייה כך שעלה הטורטייה פונה כלפי מטה. מסדרים שלוש פרוסות פסטרמה ועלה חסה על החביתה ומגלגלים את החביטורטייה לרול בתוך המחבת.
 - צולים את הרול מעט עד השחמה, מוציאים מהמחבת וממשיכים לרול הבא.
 

