עוגיות דבש מארבעה מצרכים

מתכון לעוגיות דבש כשרות מארבעה מצרכים

עוגיות דבש מארבעה מצרכים | אפרת ליכטנשטט

עוגיות דבש מארבעה מצרכים | צילום: אפרת ליכטנשטט

תוכן השמע עדיין בהכנה...

מרכיבים
15 עוגיות

130 גרם חמאה
1/3 כוס (120 גרם) דבש
½ כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר
¾ כוס (100 גרם) קמח לבן רגיל

אופן ההכנה
1. בסיר קטן ממיסים חמאה, סוכר חום ודבש, עד שהסוכר נמס ומסירים מהאש.
2. מנפים פנימה את הקמח. מערבבים היטב ומצננים את התערובת במקרר כחצי שעה.
3. מחממים תנור ל־170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
4. בעזרת כף מניחים תלוליות בצק על נייר האפייה. שומרים על מרווחים של 3־4 ס״מ בין העוגיות, כיוון שהן נעשות שטוחות במהלך האפייה.
5. אופים 8־10 דקות עד שהעוגיות שחומות מעט בשוליים.
6. מצננים על גבי רשת צינון.

הכי מעניין

איך לאחסן?
בכלי אטום, בטמפרטורת החדר כארבעה ימים

ט' באלול ה׳תשפ"ה02.09.2025 | 08:49

עודכן ב